Habitare ja Helsinki Design Week näkyvät showroomeissa

Avoimien ovien lisäksi Showrooms Habitare x Helsinki Design Week -tapahtumakokonaisuudessa mukana olevilla showroomeilla on torstaina 12.9. iltaohjelmaa.


 

Habitaren ja Helsinki Design Weekin yhteistyön tavoitteena on elävöittää suomalaista muotoilukenttää sekä vauhdittaa alan toimijoiden kasvua ja kansainvälistymistä. Yhdessä toteutettu Showrooms Habitare x Helsinki Design Week -tapahtumakokonaisuus avaa showroomien ovet kaikille 11.–15.9.2024 – alan ammattilaisista muotoilun ystäville. 

 

Avoimien ovien lisäksi Showrooms Habitare x Helsinki Design Week -tapahtumakokonaisuudessa mukana olevilla showroomeilla on torstaina 12.9. iltaohjelmaa.

Kaikille avoimessa Showrooms Habitare x Helsinki Design Week -tapahtumakokonaisuudessa yritykset esittelevät keskustassa sijaitsevissa näyttelytiloissaan tuotteitaan ja palveluitaan alan ammattilaisille ja muotoilusta kiinnostuneelle yleisölle 11.–15.9.2024. Avoimien ovien lisäksi showroomeilla on torstaina 12.9. iltaohjelmaa.

Mukana olevien yritysten listaus, kartta ja ohjelma aikatauluineen on nyt julkistettu ja löytyy Habitaren ja Helsinki Design Weekin sivustoilta. 

”Habitaren ja kaupunkifestivaali Helsinki Design Weekin yhteistyö konkretisoituu tänä vuonna syyskuun puolivälissä, kun muotoilu valtaa kaupungin! Lukuisat tapahtumat elävöittävät Helsinkiä monin tavoin, luovat kaupallisia mahdollisuuksia alan yrityksille ja kutsuvat muotoilusta, arkkitehtuurista ja sisustuksesta kiinnostuneet yleisöt kohtaamaan, nauttimaan toistensa seurasta, inspiroitumaan ja tekemään hankintoja”, Helsinki Design Weekin perustaja ja omistaja Kari Korkman ja Habitaren liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila kertovat.

Yhteistyön tavoitteena on tulevinakin vuosina yhdistää voimat ja tuoda näkyvyyttä ja kaupallisuutta yrityksille sekä nostaa esiin osaajia ja tulevaisuuden kykyjä.

”Vain yhteistyöllä onnistumme kasvattamaan Helsingistä entistä houkuttelevamman kansainvälisen tapahtumakaupungin”, Korkman ja Pasila sanovat.

SHOWROOMS HABITARE X HELSINKI DESIGN WEEK -KOKONAISUUDESSA OVAT MUKANA:

Aarikka I Arkken I Armas I Artek I Blau I BOLON I Carl Hansen & Søn I Corian  Durat I Eurohela: TreCe, Glimakra of Sweden I Fasetti I Finarte I Finsoffat  Framery I Helsinki Home 4 you I Holiday Inn l HTH Keittiöt I ISKU I Johanna Gullichsen I Kuusilinna I Lintex I Lundia I Mano I Maricken I Marimekko I Naava Niimaar I Nomart I Novenberg I Paja & Bureau I Svensson I Timberwise  Vepsäläinen I Viaminnet Design Store

Showroomien aukioloajat ja ohjelma: habitare.fi ja helsinkidesignweek.com

 

Lähde: Messukeskus 20.8.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Asuntolainan keskikorko voi tippua alle 4 prosenttiin syyskuussa

PK-seudun asuntolainojen marginaalit ennallaan