Oulussa edullisimmat remonttihinnat -vertailu

Pääkaupunkiseudun remonttikeskihinnat kuuluivat vertailun kalleimpiin kaikissa kategorioissa.


 

Etua Oy selvitti yhteistyössä Urakkamaailman kanssa, kuinka paljon eri remontit maksavat Suomen suurimmissa kaupungeissa. Hintatiedot ovat toteutuneista urakoista vuosilta 2015-2023 ja perustuvat Urakkamaailman dataan. Kaikkien remonttikategorioiden keskihinnat näet täältä: www.etua.fi/remonttihinnat-suomen-kaupungeissa

 

Selvityksen keskeisimmät havainnot:

  • Oulu oli vertailun selvä voittaja, sillä sen remonttikeskihinnat olivat Suomen suurista kaupungeista selkeästi edullisimmat. Oulun remonttien keskihinnat olivat edullisimmat peräti neljässä kategoriassa.
  • Pori oli vertailun selkeä häviäjä, sillä sen remonttikeskihinnat olivat vertailun kalleimmat. Pori oli vertailun kallein kaupunki jopa neljässä kategoriassa.
  • Pääkaupunkiseudun remonttikeskihinnat kuuluivat myös vertailun kalleimpiin kaikissa kategorioissa. Erityisen kallista pääkaupunkiseudulla on ulkomaalaus, sillä tämän remonttikategorian kolme kalleinta kaupunkia olivat Helsinki, Espoo ja Vantaa.
  • Vertailtavista remonttikategorioista kallein oli peltikattoremontti, jonka remonttikeskihinta oli korkeimmillaan Jyväskylässä (5 468 €).
  • Vertailtavista remonttikategorioista edullisin oli ilmalämpöpumpun asennus, jonka keskiremonttihinta oli edullisimmillaan Oulussa (344 €).

Kaupungit

Kylpyhuoneremontti (keskihinta)

Helsinki

2 302 €

Espoo

2 816 €

Tampere

2 463 €

Vantaa

2 482 €

Oulu

891€

Turku

2 148 €

Jyväskylä

2 287 €

Kuopio

2 085 €

Lahti

1 202 €

Pori

2 864 €

 

Lähde: Etua Oy 22.2.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen