Rakenna & Remontoi -messut Myyrmäessä

Rakenna & Remontoi -messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26.-28.1.2024. Lähde: Rakentaja.fi


 

Rakentaja.fi selvitti kuluttajien rakennus- ja remontointisuunnitelmia sekä, mistä tietoa projekteihin yleensä haetaan. Kyselyn perusteella kuluttajat arvostavat edelleen henkilökohtaista palvelua ja fyysistä läsnäoloa rakennusalan tapahtumissa. Vantaalla 26.–28. tammikuuta 21. kertaa järjestettävät Rakenna & Remontoi -messut tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden saada laadukasta tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota alan eturivin yritysten ja asiantuntijoilta.

 

Kuluttajien rakennus- ja remonttisuunnitelmia selvitettiin vuoden 2023 lopulla Rakentaja.fissä ja Torissa järjestetyillä kyselyillä, joihin vastasi yhteensä vajaat 1200 kuluttajaa. Kyselystä ilmeni, että rakennusbuumi on hieman rauhoittunut parin vuoden takaisesta, mutta remontointia tehdään edelleen aktiivisesti. Melkein puolet vastaajista aikoo remontoida seuraavien kolmen vuoden aikana. Eniten suunnitellaan omakotitalon tai mökin pintaremontteja, ja suosituimpana kylpyhuoneiden kunnostusta.

Remontti- tai varsinkaan rakennussuunnitelmia ei tehdä hetken mielijohteesta. Tietoa projekteihin etsitään pitkään harkiten ja henkilökohtainen palvelu on edelleen korkeassa arvossa. Kyselyn suurimmiksi tietolähteiksi nousivat rakennusalan messut ja tapahtumat sekä rautakaupat. Kuluttajat kaipaavat ihmiskontakteja ja haluavat hakea tietoa sekä tekijöitä henkilökohtaisesti messuilta ja tapahtumista.

”Tähän kysyntään haluammekin vastata kattavalla tarjonnalla Rakenna & Remontoi -messuilla. Myyrmäki-halli kokoaa yhteen viikonlopuksi Suomen eturivin yritykset rakentamisen ja remontoinnin saralta. Messujen ohjelmaan olemme koonneet mahtavan kattauksen asiantuntijoita ja TV:stäkin tuttuja alan ammattilaisia, jotka tarjoavat arvokasta tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota asumiseen, rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyen”, kertoo Rakenna & Remontoin messujen projektipäällikkö Jennica Ranta.

Rakenna & Remontoi -messujen ohjelma sisältää asiantuntijaluentoja, työnäytöksiä ja neuvontaklinikoita, joissa ammattilaiset antavat vinkkejä sisustus- ja pihasuunnitteluun, oikeudellisiin kysymyksiin sekä tilasuunnitteluun. Työnäytösalueella Keudan kanssa yhteistyössä järjestettävät työnäytökset tarjoavat konkreettisia vinkkejä ja ideoita rakentamiseen ja remontointiin.

Mukana messuilla nähdään ja kuullaan muun muassa sisustussuunnittelija Seija Strand, "Jokanaisen remontti" -kirjan kirjoittajat Ella Kanninen ja Jasmiini Lappalainen, piha- ja maisemasuunnittelija Kati Jukarainen, kiinteistölakimies Markus Talvio, remonttipiiskurina tunnettu Perttu Sirviö, somevaikuttaja ja Raksaa & Fiksaa -podin juontaja Nata Salmela sekä arkkitehti Pekka Saatsi.

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Myyrmäki-halli täyttyy yli 100 näytteilleasettajasta, jotka tarjoavat monipuolista tietoa ja palveluita kaikille rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille. Messujen kävijöille on luvassa unohtumaton kokemus alan huipputapahtumasta.

 

Lähde: Schibsted Suomi Oy 19.1.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen