JYSK esitteli uutuuksia kotiin ja kattauksiin

Uudet kodintuotteet loistavat pehmeissä väreissä, joka saa aikaan kevään kaipuun. Värimaailman ja orgaanisen muotokielen ansiosta Nordic Mood -malliston tuotteet ovat helposti yhdistettävissä.


 

JYSKin uusi Nordic Mood -mallisto piristää arjen ja tuo kaunista tunnelmaa pimeimpään vuodenaikaan. 

 

Uudet kodintuotteet loistavat pehmeissä väreissä, joka saa aikaan kevään kaipuun. Värimaailman ja orgaanisen muotokielen ansiosta Nordic Mood -malliston tuotteet ovat helposti yhdistettävissä. Inspiroidu uusista tuotteistamme ja luo oma kattauksesi arkeen. Jonka jälkeen voit toivottaa hyvää ruokahalua tai kuten kollegamme Tanskassa: "God appetit!"

 

Malliston suosikit

 

Nordic Mood -malliston kaksi ehdotonta suosikkia ovat VEGARD-kulho ja STEFFEN-lautassarja. VEGARD-kulho on valmistettu kivestä ja sen halkaisija on 30 cm ja korkeus 9 cm. Harmaan kulhon orgaanisesti kaareva ja epäsymmetrinen reuna tuovat linjakkuutta. VEGARD sopii ihanteellisesti salaatteihin tai tuotteiden tarjoiluun.

STEFFEN-lautaset ovat yksinkertaisia ja elegantteja. Kivestä valmistetuissa lautasten reunoissa on kohokuvioitu raitareuna ja läpikuultava lasite, jonka ansiosta lautaset näyttävät kauniin harmonisilta. Lautassarja koostuu halkaisijaltaan 22 cm ja 27 cm kokoisista lautasista. STEFFEN-lautassarjaa täydentää tyylikäs REMI-aterinsarja. Linjakkaiden aterimien materiaali on ruostumattomasta teräksestä, ja niiden kahvaosassa on teakjäljitelmä. Aterimet myydään 16 kappaleen kokonaisuuksissa, johon kuuluu neljä haarukkaa, veistä ja lusikkaa.

OLLE-muki ja kannu ovat saaneet inspiraationsa luonnon väreistä ja tekstuureista. Keraamisessa mukissa ja siihen liittyvässä kannussa on kaunis, sileä pinta, jonka rikkoo rosoinen pohja.

Puuvillasta ja pellavasta valmistetut KASTANIE pöytäliinat ja kangaslautasliinat täydentävät kattauksen. Luonnollinen väri ja selkeät linjat tuovat ruokapöytään modernin ilmeen. 

 

STEFFEN lautaset ja REMI aterimet kuvassa vasemmalla. Oikealla VEGARD-kulho ja pienemmät KARSTEN-kulhot.

 

 


 
OLLE-muki ja kannu ovat saaneet inspiraationsa luonnon väreistä ja tekstuureista.

 

Lähde: JYSK 21.12.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen