Omakoti-messut jälleen Vantaalla

OMAKOTI-messut järjestetään Myyrmäki-hallissa, Vantaalla 27.–29. lokakuuta 2023. Kuva: Rakentaja.fi


 

OMAKOTI-messut ovat kohtaamispaikka asumisen ammattilaisille ja kuluttajille, jotka etsivät tietoa ja ideoita kodin rakentamiseen, remontoimiseen tai sisustamiseen liittyen. Perinteikäs tapahtuma järjestetään Myyrmäki-hallissa, Vantaalla 27.–29. lokakuuta 2023.

 

Taloudellinen epävarmuus, korkeat korot ja muiden asumiskustannusten nousu herättää kuluttajilla kysymyksiä siitä, mihin asumisessa kannattaa nyt panostaa. Vaikka uudisrakentaminen onkin selvästi vähentynyt, asumisen tarve ei kuitenkaan katoa mihinkään. Asunnon arvon säilymistä halutaan vaalia, ja sen vuoksi keskitytään etenkin kodin remontointiin ja korjausrakentamiseen.

OMAKOTI-messuilla kävijät voivat vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja löytää itselleen sopivia ratkaisuja. Messut tarjoavat myös ajankohtaista tietoa määräyksistä, vinkkejä "Tee-se-itse" projekteihin ja inspiraatiota kodin sisustamiseen. Mukana messuilla on myös kaikkien tuntema, TV:stäkin tuttu, sisustussuunnittelija SI Seija Strand, joka luennoi OMAKOTI-messuilla sisustuksen tämänhetkisistä trendeistä ja jakaa sisustusvinkkejä messuvieraille luennon yhteydessä ja erillisellä sisustusklinikalla Rakentaja.fi-osastolla.

Näytteilleasettajat edustavat monipuolisesti asumisen eri osa-alueita, tarjoten ratkaisuja muun muassa energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin, rakentamiseen, julkisivuihin, talotekniikkaan, sisustukseen ja asumiseen sekä tontteihin ja kiinteistöjen hallintaan.

‒ Olemme tänä vuonna miettineet entistäkin enemmän sitä, mitä kuluttajat kaipaavat ja hakevat OMAKOTI-messuilta ja halunneet täten yhteistyökumppaneiksemme ja näytteilleasettajiksi sellaisia tahoja, jotka pystyvät vastaamaan näihin tarpeisiin, kertoo Messupäällikkö Jennica Ranta.

Tapahtumassa on lisäksi mielenkiintoista ohjelmaa, kuten työnäytöksiä ja luentoja, jotka käsittelevät muun muassa sisustuksen trendejä, sisäilmaongelmia, kylpyhuoneen ja saunan remontointia, laatoittamista sekä pientalorakentamisen haasteita.

 

Lähde: Schibsted Suomi Oy 18.10.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen