Ikean syksy tuo vahvaa värimaailmaa

Syksyn IKEA-uutuuksissa kohtaavat vahva värimaailma ja luonnolliset materiaalit.


 

Makuuhuone on paikka, jossa levätään ja ladataan akkuja kiireisen arjen keskellä. Kodikas tunnelma syntyy pehmeillä vuodevaatteilla, joskin rentoutumisen ei tarvitse olla tylsää. Skandinaavisen viehättävässä ja rohkeassa MAJSMOTT-pussilakanasetissä näkyy yksinkertainen muotoilu, joka on saanut inspiraationsa luonnosta. Pussilakanasetti erottuu edukseen laajamittaisella graafisella lehtikuviolla.

Kodikkaampaa ja romanttisempaa tunnelmaa voi luoda ROSENTIBAST-pussilakanasetillä, jossa on pientä kukkakuviota seesteisellä tummansinisellä pohjalla. Uutuustuotteiden puuvilla-viskoosisekoitteesta tehty materiaali on pehmeää ja silkkisen tuntuista iholla.

Punaiset yksityiskohdat piristävät kotia

Punainen väri sisustuksessa saa katsojan kiinnittämään huomion haluttuun kohtaan. GENESÖN-tuoli on raikas väripilkku ruokapöydän ympärillä. Kestävästä ja helposti hoidettavasta metallista valmistettu tuoli toimii ruokailuhetkien katseenvangitsijana. Käyttämällä useita samanvärisiä tuoleja voi luoda ruokailutilaan yhtenäistä ilmettä tai halutessaan yhdistää erivärisiä tuoleja. Tuote tulee saataville punaisena ja sinisenä.

Ajaton valkoinen BUNKEFLO-kattovalaisin saa rinnalleen kauniin punaisen version, jonka pehmeästi muotoillun metallivarjostimen yläosassa on massiivikoivuinen yksityiskohta. Valaisin sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja luo miellyttävän valon ruokapöydän tai keittiösaarekkeen ylle.

Kannettavat tarjotinpöydät tuovat kätevää lisälaskutilaa, kun on aika järjestää kotiin juhlia ja muita illanistujaisia. GLADOM-tuotesarja täydentyy uudella rohkean punaisella värillä, joka vetää huomion puoleensa. Pöytää on kevyt ja helppo liikutella, ja sen irrotettava tarjotinpäällinen sopii hyvin esimerkiksi pikkupurtavien tarjoiluun.

Kauniit säilytyskorit esille

Säilytyslaatikot ja -korit saavat näkyä. Uudet VÄXTHUS-korit on valmistettu erilaisista luonnonmateriaaleista, kuten bambusta, rottingista ja poppelista. Korit valmistetaan käsityönä ammattitaitoisten käsityöläisten toimesta, joten jokainen tuote on ainutlaatuinen yksilönsä. Luonnonmateriaalin väri muuttuu ajan myötä, mikä antaa koreille uniikin ilmeen.

Polyrottinkista VÄXTHUS-koria voi käyttää kaikissa kodin tiloissa, myös kylpyhuoneessa tai ulkotiloissa. Tukeva kori tuo käytännöllistä säilytystilaa esimerkiksi kylpyhuoneessa oleville tarvikkeille tai eteisen harrastusvälineille.

Valoa syysiltoihin

Pimeän vuodenajan lähestyessä lempeän ja tunnelmallisen valaistuksen merkitys kotona kasvaa. Klassista, ajatonta tyyliä edustava ÖKENSAND-lattiavalaisin tarjoaa pehmeää valoa ja kestävämpää muotoilua. Valkoisen lampunvarjostimen laskokset laskeutuvat kauniisti kolmea kapeaa, massiivipyökistä valmistettua jalkaa kohti. Lampunvarjostin on valmistettu vähintään 90-prosenttisesti kierrätetystä polyesteristä ja jalat ovat massiivipyökkiä.

Massiivisaarnisen KINNAHULT-lattiavalaisimen muotokielessä on kaikuja skandinaavisesta käsityöperinteestä, ja sen ulkonäkö tuo mieleen sorvatun puun. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä klassiseen materiaaliin antaa tuotteelle samanaikaisesti sekä modernin että perinteisen ilmeen. Jokainen lattiavalaisin on erilainen, sillä massiivipuun ulkonäkö vaihtelee luonnostaan.

Uutuudet tulevat saataville IKEA-tavarataloihin ja -verkkokauppaan lokakuun 2023 aikana.


 


 


Lähde: IKEA Oy 19.9.2023

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen