Ellos ja Marie Olsson Nylander esittelivät mattomalliston

Marie Olsson Nylander, yrittäjä, sisustaja ja luovan työn tekijä, on palannut uudella Elloksen kanssa yhteistyössä toteuttamallaan mallistolla.

 

Marie Olsson Nylander on saanut koko Skandinavian haaveilemaan rustiikeista ja tyyliltään eklektisistä kodeista, joissa on aavistus italialaista henkeä. Nyt hän julkaisee uuden mattomalliston yhteistyössä Elloksen kanssa, ja me seisomme jonossa valmiina hankkimaan omamme. Saa esimakua upeasta mallistosta jo nyt ja muista laittaa muistutus kalenteriin. Matot menevät kuin kuumille kiville.

 

Marie Olsson Nylander, yrittäjä, sisustaja ja luovan työn tekijä, on palannut uudella Elloksen kanssa yhteistyössä toteuttamallaan mallistolla. Olemme nähneet hänen designiaan ennenkin ja nähneet, kuinka nopeasti tuotteet myytiin loppuun. Tällä kertaa olemme valmiina klikkaamaan suosikkimme kotiin – näihin mattoihin kannattaa investoida.

Raskaita kuin kodin juuret, näin mallistoa kuvataan Elloksen kampanjasivulla. Ja toki, jokainen malliston matto luo täyteläisen ja raskaan vaikutelman. Matoissa on sekä skandinaavista eleettömyyttä että aavistus rohkeampaa tyyliä.

”Marie Olsson Nylander tekee vaikutuksen kerta toisensa jälkeen. Hänellä on upea tuntuma yksityiskohtiin ja materiaaleihin, ja hänen mattonsa ylittävät odotukset. Täällä on jokaiselle jotakin – sekä rohkealle sisustajalle että harmonisen tyylin ystäville. Luonnonmateriaalit yhdistetään maanläheisiin väreihin ja eklektisiin kuvioihin. Tämä on upea tilaisuus sille, joka haluaa investoida ainutlaatuiseen käsintehtyyn ja vuodesta toiseen kestävään mattoon!”, sanoo Jennifer Åhman, designchef, Ellos Home.

Kampanja ja mallisto lanseerataan Elloksen sivustolla 14. Syyskuuta 2023.

 

Lähde: Ellos 12.9.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen