NHL-legenda kaupittelee arvotaloaan Kaliforniassa

NHL-kiekkolegenda Chris Chelios pyytää 75 miljoonaa dollaria All Star Malibun rantatalosta.


 

NHL-kiekkolegenda Chris Chelios pyytää 75 miljoonaa dollaria All Star Malibun rantatalosta.

 

Noin 45 minuutin ajomatkan päässä Los Angelesista Tyynenmeren rannikon valtatietä pitkin on Malibu - rikkaiden ja kuuluisien leikkikenttä ja heidän upeat rantatalonsa. Siellä, yhdellä Malibun parhaista rannoista, jääkiekkolegenda Chris Chelios pyytää 75 miljoonaa dollaria Paradise Cove -rantatalostaan.

Chrisin välimerellinen kartano sijaitsee tilavalla 1,7 hehtaarin tontilla, josta on yksi Kalifornian parhaista merinäköaloista. Sisään astuessasi sinua tervehtii vaikuttava eteinen, joka johtaa suureen olohuoneeseen, jonka suurista ikkunoista on henkeäsalpaavat näkymät rannikolle.

Kokin keittiössä on huippulaitteet, runsaasti työtilaa ja viihtyisä aamiaisnurkkaus. Ensisijainen sviitti sisältää kylpylätyyppisen kylpyhuoneen, tilavan vaatehuoneen ja yksityisen parvekkeen, josta on näkymät merelle. Neljä muuta makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone, ja erillinen vierastalo, kiinteistössä on runsaasti tilaa vierailijoiden vastaanottamiseen. Yksityinen portaikko johtaa hiekalla sijaitsevaan yhden makuuhuoneen erilliseen vierastaloon, jossa on olohuone, täysi keittiö, kolme suurta terassia ja katto viihdyttämistä varten. Takapihalla on suuri uima-allas ja kylpylä, sisäänrakennettu grilli- ja baarialue sekä useita istuinalueita, joilla voit rentoutua ja nauttia upeista Kalifornian auringonlaskuista. Tai harjoittele puttaustaitojasi kiinteistön omalla puttausviheriöllä.

Paradise Cove sijaitsee lyhyen matkan päässä Billionaire's Beachilta, ja sen valkoinen hiekka, turkoosi vesi ja näkymät Santa Monica Mountains -vuorille ovat suosittu paikka auringonottoon, surffaukseen, kalastukseen ja veneilyyn. Se on kaikkien Kalifornian rantojen televisio- ja elokuvatähti numero yksi - siellä kuvattiin muun muassa Beach Blanket Bingoa, Rockford Filesia, Gidgetiä ja Baywatchia. Ranta on nähty Madonnan, Fergien ja Coldplayn musiikkivideoissa, ja se oli Marilyn Monroen pinup-kuvauksen taustana.

Chris on Gordie Howen kanssa tasapisteissä eniten NHL:ssä pelattuja kausia, tähti sekä hyökkäys- että erityisesti puolustusspesialistina. Hän on NHL-uran rangaistusminuuttien ykkönen, pitää hallussaan liigan ennätystä uran pudotuspeliotteluissa ja oli kaksinkertainen Yhdysvaltain olympiavoittaja. Hänen 26-vuotinen uransa sisälsi Montreal Canadiansin, Chicago Blackhawksin, Detroit Red Wingsin ja Atlanta Thrashersin. Chris jäi eläkkeelle vuonna 2010 kolminkertaisena Stanley Cup -mestarina ja hänet nimettiin NHL:n All-Star-joukkueeseen 11 kertaa. Hän on ollut mukana useissa liikeyrityksissä, kuten ravintoloissa ja baareissa, Hän on myös harrastanut näyttelemistä ja esiintynyt useissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa. Nykyään hän työskentelee ESPN:n jääkiekkoanalyytikkona.

 

Kohteen välittäjä on Chris Cortazzo Compassista. Kuvat: Mike Helfrich

 

Lähde: toptenrealestatedeals.com




















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen