Autotalli ja varasto kevätkuntoon

Puutarhan kevätsiivous ja istutuspuuhat on mukava aloittaa kun kaikki tarvittava löytyy helposti varaston seinältä.


 

Käykö toisinaan niin, että luovutat tarvitsemasi esineen etsinnät jo, kun avaat varaston tai autotallin oven? Eikä ihmekään, kun tavarat ovat kaaoksessa, pahvilaatikoita on pinottuina päällekkäin ja talvirenkaatkin ovat hyllyn edessä tiellä.

Kun tavarat järjestellään varaston seinälle fiksusti hyvin suunniteltuun säilytysratkaisuun, niin löydät helposti työkalut, puutarhasakset, pihapelit ja muut tarvitsemasi tavarat. Elfan säilytysasiantuntija Sami Pihlainen jakaa tässä parhaat vinkkinsä varastojen ja autotallien järjestämiseen eri teemojen mukaan jotta kevätpuuhat olisi mukavampi aloittaa.

Puutarhakalusteet ja grillaustarvikkeet

  • Eri kokoiset sekä suuretkin puutarhakalusteiden tyynyt saat hyvin mahtumaan, kun hyllyt ovat siirrettävissä sopivalle korkeudelle tyynyjen koon mukaan.
  • Hyödynnä koko seinätila korkeussuunnassa ja säilytä päivänvarjot ylimpänä, isojen koukkujen varassa, jotta ne eivät putoa lattialle ja pysyvät puhtaina.
  • Asettamalla grillin seinää vasten ja sijoittamalla hiilet, sytykkeet ja muut grillaustarvikkeet hyllytasolle sen yläpuolelle löydät kaiken grillaukseen tarvittavan nopeasti ja helposti samasta paikasta.

Puutarhatarvikkeet ja istutusnurkkaus
Kevään istutustalkoot on mukava aloittaa, kun sinulla on oma istutusnurkkaus, jossa on kaikki tarvitsemasi.

  • Sijoita painavat ruukut ja multapussit alahyllyille, kevyet työkalut ja tarvikkeet ylemmäksi.
  • Käytä kiinteitä metallihyllyjä luodaksesi helposti pyyhittävän työtason istutuksia varten.
  • Pienemmät tarvikkeet sekä siemenpussit säilytät parhaiten säilytystaulussa työtason yläpuolella, missä ne ovat käden ulottuvilla.

Työkalut, auton huoltotarvikkeet ja renkaat
Haaveiletko omasta työpisteestä korjaustöille ja nikkaroinnille? Fiksuilla ratkaisuillamme voit helposti luoda toimivan työpisteen, jonne järjestät kaikki tarvikkeet ja työkalut yhteen paikkaan, niin ne eivät ole levällään siellä täällä.

  • Käytä koko varaston seinäkorkeus hyväksi sijoittamalla laudat ja paperirullat yläkoukuille, pienet työkalut roikkumaan säilytystauluun, isommat viereen säilytyskiskoon ja laitteet sekä nesteet alahyllylle.
  • Pidä naulat ja ruuvit sekä pienet tavarat lajiteltuina laatikoissa, jotka napsautat kiinni säilytystauluun ja otat myös helposti mukaasi tarvittaessa.
  • Aseta talvirenkaat seinätelineisiin, pois lattioilta lojumasta, niin vapautat lattiatilaa autolle ja pyörille.

Ulkoleikit ja harrastusvälineet
Talviurheiluvarusteet on nyt aika siirtää ylimmille hyllyille ja ottaa kesäurheilu- ja retkeilyvarusteet sekä kesäpelit paremmin esille. Voit helposti siirrellä Elfan säilytysjärjestelmän eri osia niin että ne sopivat paremmin sille mitä haluat säilyttää. Säilytyskiskot koukkuineen ovat myös käteviä, voit kiinnittää ne kahden riippukiskon väliin tai ruuvata suoraan seinään, sopivalle korkeudelle jotta lapset ulottuvat ulkoleluihinsa itse.

Lähde: Elfa 13.4.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen