Liebherr voitti jälleen arvostetun muotoilupalkinnon

Useampi Liebherr-kylmälaite on vastikään palkittu kansainvälisellä German Design Award 2023 -palkinnolla. 


 

Same procedure as last year, näin voisi suorastaan todeta, sillä Liebherrin jääkaappi- ja pakastinmallistolla on tapana nauttia palkintosateesta. Uusi vuosi on alkanut hienosti jälleen, sillä useampi Liebherr-kylmälaite on vastikään palkittu kansainvälisellä German Design Award 2023 -palkinnolla

 

Yhteensä yhdeksän Liebherrin vapaasti seisovaa jääkaappia on saanut kansainvälisen palkinnon kategoriassa Excellent Product Design. Liebherrin innovatiiviset teknologiat, älykkäät ja harkitut ominaisuudet sekä houkutteleva ja 100-prosenttisesti viimeistelty muotoilu ja laatu tekivät vaikutuksen koko tuomaristoon.

 

Tarkemmin sanottuna palkinnon saivat seitsemän vapaasti seisovaa mallia Prime- ja Peak-sarjoista sekä kaksi side-by-side-yhdistelmää (sekä SmartSteel- että BlackSteel-mallit). Jälleen kerran korostuvat poikkeuksellinen tuotesuunnittelu ja korkea laatu, jotka määrittävät Liebherriä jääkaappien ja pakastimien asiantuntijana.

 

Lue lisää täältä:

 

 

German Design Award

"Yksi maailman tunnetuimmista muotoilupalkinnoista." Näin ytimekkäästi voidaan kuvata saksalaista German Design Award -palkintoa. Palkinnon taustalla on German Design Council, joka on perustettu jo vuonna 1953. German Design Award myönnetään vuosittain erinomaisesta tuotesuunnittelusta ja se on arvostettu ja haluttu palkinto.

 

Lähde: Witt PR 6.2.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen