Jysk luo joulun tunnelmaa Nordic Mood -tuotteilla

Joulun tunnelman voi luoda pienillä sisustuselementeillä.


 

Yhdistelemällä olemassa olevaan sisustukseen perinteisiä joulun koristeita voit luoda lämpimän ja kodikkaan joulutunnelman kotiisi. Kaikkea ei aina tarvitse vaihtaa kerralla, opastaa Jyskin asiantuntija.

Joulu on iloista juhlan aikaa, jota vietetään paljon läheisten ja rakkaiden kanssa. Lämmin joulutunnelma kotona kutsuu yhdessäoloon. Uudella Nordic Mood -mallistolla koti on helppo pukea jouluun.

JYSKin ostaja Tina Nyman antaa vinkkejä, miten luoda joulutunnelmaa kotiin.

- Vaihda kynttilänjalkaan joulunväriset kynttilät ja ilme on valmis, vinkkaa, Tina.
Jouluun kuuluu myös ripaus kimallusta ja loistetta. ROBERT-vaasi GAVE-keinokukilla FREKE-sisustustarjottimella tuo lämmintä kuparin hohdetta joulusisustukseen.

Perinteinen joulu modernilla ilmeellä

Me JYSKissä rakastamme tonttuja ja ne sopivat täydellisesti klassiseen punaiseen joulusisustukseen. Uudessa Nordic Mood-mallistossa ujostelevat tontut hymyilevät lakkinsa suojissa.

–Tontut kuuluvat joulukuuhun. Halusimme mallistoomme tonttuja, jotka sopivat yhteen modernin sisustuksen kanssa. HALM-tonttu on hyvä esimerkki joulukoristeesta, joka taatusti soveltuu moneen kotiin. Rauhaisen punainen sävy yhdessä harmaan kanssa säteilevät lämpöä. Teleskooppijalkojen ansiosta tontun korkeutta ja asentoa on helppo säätää, kertoo Tina.

Lämmintä jouluista tunnelmaa voidaan luoda myös koristetyynyillä ja peitoilla. Kodikkuutta tuo Nordic Moodin TRILOBIT-tilkkutäkki yhdessä punaisen RIND-samettityynyn kanssa, jossa tuikkivat kultaiset tähdet.

 

Joulun tuotteet tulivat myyntiin JYSK kauppoihin ja verkkokauppaan 6.10.2022

Malliston kohokohdat

  • Antiikkimessingin värinen FENJA-kynttelikkö on elegantti ja herkkä tapa tuoda kynttilänvaloa joulusisustukseen. 
  • Koristeellinen NIDHUG-tyyny täydentää idyllistä tunnelmaa olohuoneessa, jonka takassa loimuaa tuli ja jouluelokuvat pyörivät televisiossa.
  • Joulutonttu NABBI on moderni versio perinteisestä tontusta, josta huokuu joulua ja lämpöä.

Teksti ja kuvat: Jysk 4.10.2022




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen