Suomen kaunein koti jälleen haussa -MTV

Aiemmista kausista tutut tuomarit, toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen tutustuvat koteihin ympäri Suomea.


 

Suomenkaunein koti -tuomaristo on jälleen kiertänyt ahkerasti kauniita suomalaiskoteja. Hurmaavia ja persoonallisia koteja esitellään uudella Suomen kaunein koti -kaudella kolme kotia kerrallaan tiistaisin 30.8.2022 klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Kauden päätteeksi yksi tuomareiden valitsemista finalistikodeista kruunataan katsojien äänillä Suomen kauneimmaksi.

 

Uunituoreella Suomen kaunein koti -kaudella on luvassa paljon värikkyyttä ja persoonallisen kauniita koteja. Aiemmista kausista tutut tuomarit, toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen tutustuvat koteihin ympäri Suomea.

Pääsemme kurkkaamaan miltä näyttää muun muassa vanhassa makkaratehtaassa, ympyrän muotoisessa talossa, trendikkään moderneissa kodeissa kuin myös kaupungin keskustassa sijaitsevissa hirsikerrostaloissa.

Luvassa on upeita ideoita sisustukseen kuin myös inspiraatiota erilaisiin arkkitehtuurisiin ratkaisuihin. Tuomarit valitsevat 30 kauniin kodin joukosta finalistit, joista valitaan voittaja yleisöäänestyksellä. Suomen kaunein koti -voittaja saa palkinnoksi 10 000 euroa uusien sisustusideoiden toteuttamiseen

Kauden erikoisjaksossa Hanna Sumari vierailee myös julkisuudesta tunnettujen henkilöiden inspiroivissa kodeissa. Hän pääsee tutustumaan muun muassa yrittäjä ja asuntosijoittaja Nata Salmelan kotiin Helsingin Marjaniemessä ja muotisuunnittelija Teemu Muurimäen kaupunkikotiin Helsingin keskustassa.

Suomen kaunein koti -kausi kuljettaa katsojia jälleen kerran ympäri Suomea. Tuomarit ihastelevat koteja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Loviisassa, Tampereella, Turussa, Porissa, Naantalissa, Pukkilassa, Askolassa, Lestijärvellä, Kouvolassa, Nurmeksessa, Bromarvissa, Kausalassa, Jyväskylässä, Keravalla, Järvenpäässä, Kajaanissa, Haminassa, Sipoossa ja Lohjalla.

 

Ensimmäisissä jaksoissa: 

Jakso 1: Boheemia värikkyyttä MTV3-kanavalla ti 30.8. klo 20 MTV Katsomossa ti 30.8.

Kauden ensimmäisen jakson kodeissa ei uskallusta puutu. Omaperäisen boheemit ja värikkäät kodit Loviisassa, Pukkilassa ja Askolassa tuovat katsojille inspiraatiota sisustuksellisten rajojen rikkomiseen ja uskallusta leikkisyyteen. Tuomarit Hanna Sumari, Tero Pennanen ja Sini Rainio pääsevät katsastamaan kolmen kauniin ja persoonallisen kodin yllätykselliset ratkaisut edellisen vuosisadan vaihteen alussa rakennetuissa, historiallisissa ympäristöissä.

Loviisa


 

Turku


Askola


Jakso 2: 1960–70-luvun arkkitehtuuria MTV3-kanavalla ti 6.9. klo 20 MTV Katsomossa ti 30.8.

Hanna, Sini ja Tero pääsevät vierailemaan 1960–70-luvulla rakennettuihin koteihin ja katsomaan kuinka sisustus on yhdistetty aikakaudelle tyypilliseen arkkitehtuuriin. Kauniit ja tyylikkäät kodit Helsingissä, Turussa ja Espoossa huokuvat linjakasta estetiikkaa isoine ikkunoineen ja puupintoineen.

Jakso 3: Menneestä tähän päivään MTV3-kanavalla ti 9.9. klo 20 MTV Katsomossa ti 6.9.

Makkaratehdas, entinen koulu ja vanha VR:n vuokrakasarmi ovat saaneet uuden käyttötarkoituksen asukkaittensa persoonallisina huvikumpuina. Tuomarit Sini Rainio, Hanna Sumari ja Tero Pennanen käyvät tutustumassa mielenkiintoisen historian omaavien rakennusten uuteen elämään Vantaan Korsossa, Loviisassa ja Lestijärvellä. 

#suomenkauneinkoti  

Ohjelman MTV:lle on tuottanut Banijay Finland. 

MTV kertoi asiasta tiedotteessa 8.8.2022.

Suomen kaunein koti, uudet, 10. tuotantokauden jaksot ti 30.8. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa julkaistaan seuraava jakso ennakkoon.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen