Rusta tuo tekstiiliuutuuksia kodin sisustukseen

Inspiraatiota löytyy edelleen ulkoa, ja pohjoismainen luonto vaikuttaa valikoimaan väripaletillaan. Tummanvihreän, harmaan, ruskean ja beigen sävyt ovat vaikuttavia, mutta mukaan mahtuu myös vaaleita pastelleja.


 

Pehmeitä uutuuksia on luvassa paljon, kun Rustan syysvalikoima saapuu tavarataloihin elokuussa. Kaikkea pellavaverhoista ja -pussilakanaseteistä tyynynpäällisiin, torkkupeittoihin ja keittiötekstiileihin, joissa hehkuvat lämpimät värit ja kauniit kuviot.

Inspiraatiota löytyy edelleen ulkoa, ja pohjoismainen luonto vaikuttaa valikoimaan väripaletillaan. Tummanvihreän, harmaan, ruskean ja beigen sävyt ovat vaikuttavia, mutta mukaan mahtuu myös vaaleita pastelleja.

Makuuhuoneen uutuuksia ovat pellavasta ja BCI-sertifioidusta puuvillasta valmistetut Elsaform-vuodetekstiilit. Kierrätetyistä materiaaleista, kuten puuvillasta ja polyesteristä, valmistetut torkkupeitot lämmittävät sohvalla mukavasti. Valikoima sisältää myös paljon syksyn väreihin sopivia verhoja ja koristetyynyjä, jotka helpottavat olohuoneen uudistamista.

Luonto ja romantiikka kuviosekoituksessa
Lindelövin kaunis lehtikuvio ja syksyn värit hehkuvat verhoissa, kapoissa ja tyynynpäällisissä. Metsäteemasta innostuneille valikoimaan tulee uusi Magic Forest -kuvio, joka tarjoaa pöllöjä, kettuja ja oravia mielikuvituksellisessa sekoituksessa.

Toinen selkeä tyylisuunta on romanttinen. Pienikukkainen uutuus Libby näkyy useissa tekstiileissä kahtena eri värivaihtoehtona. Klassisen ruudullinen Ginger tuo mieleen ranskalaisen bistron ja antaa omaleimaisen ilmeen syyskeittiöön.

Matot luonnonmateriaalia
Syysmatoilla on selkeä yhteinen nimittäjä – luonnonmateriaalit. Yksi uusi suosikki on kookoskuitu, jota löytyy kahdesta eri ovimatosta. Juutti jatkaa suosionsa kasvua heijastuen suureen soikeaan huonemattoon ja pienempään ovimattoon. Villasekoitematot nousevat monien ihmisten toivelistojen kärkeen, ja tänä syksynä valikoimaan lisätään useita Elsaform-uutuuksia. Nyt alammekin jo kaipaamaan syksyä!

Uutuudet ovat saatavana Rusta-tavarataloissa 2022 elokuun aikana.

Rusta kertoi asiasta tiedotteessaan 10.6.2022.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen