Pentik esittelee uutuuksia Asuntomessuilla

Pentikin tuotteilla on sisustettu kaksi kohdetta, Lounatuulen talot 30 A ja 31 D.


 

Suomalainen sisustamisen designtalo Pentik osallistuu 15.7.2022 alkaen Naantalin Asuntomessuihin. Pentikin tuotteilla on sisustettu kaksi kohdetta, Lounatuulen talot 30 A ja 31 D.

Messutalojen sisustuksessa pääosassa ovat tämän syksyn Artisokka-uutuuskuosi, mustavalkoiset Tokka-, Jäkälä- ja Vilja-tekstiilit, Arkki- ja Kajo-keramiikkasarjat sekä alkusyksystä myyntiin tuleva Spa-mallisto. Toisen talon lastenhuoneessa seikkailee leikkisä Pingviini yhdessä suomalaisten metsäneläinten kanssa. Messuilla nähdään myös vintage-aarteita aiemmista keramiikkamallistoista sekä taiteilija Anu Pentikin uniikkeja töitä. 

Rakennusliike Oy Spinkkilä on rakentanut kohteet 30 A ja 31 D jylhien kallioiden päälle. Nämä Lounatuuleen tehdyt Hyvän Elämän Talot ovat täysin uusi talomallisto, jossa korostuu ekologiset arvot. 
 
– Meillä Pentikillä pohjoisen luonto ja vastuullisuus ovat vahvasti läsnä kaikessa tekemisessämme. Haluamme esitellä kestävää kauneutta messukävijöille ja Lounatuulen uutuustalot ovatkin meille luonteva kumppani. Ekologisia ratkaisuja hyödyntävät uutuustalot on sisustettu aikaa kestävillä ratkaisuilla yhdistellen syksysesongin herkullisia uutuuksia ja perusvalikoiman ajattomia klassikoita, kertoo Pentikin markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Lampinen.    

Pentik-uutuustuotteet Naantalin asuntomessuilla 

 

Artisokka uhkuu luonnon intensiteettiä ja voimaa ja vangitsee katseen tilassa kuin tilassa.

 

 

ARTISOKKA – KUKKAISVOIMAA KATTAUKSEEN  
Design: Lasse Kovanen   

Artisokka uhkuu luonnon intensiteettiä ja voimaa ja vangitsee katseen tilassa kuin tilassa. Kuosi löytyy kahdessa erottuvassa sävyssä – violettina ja keltaisena. Artisokka-kuosi on helppo yhdistää Pentikin ajattomiin, jo aiemmin myyntiin tulleisiin Kivi- ja Kajo-keramiikkasarjoihin.  

Mustavalkoisen Tokka-malliston porot kaunistavat modernia kotia.

 

TOKKA – UUSI TULKINTA RAKASTETUSTA POROAIHEESTA  
Design: Minna Niskakangas   

Mustavalkoisen Tokka-malliston porot kaunistavat modernia kotia. Mallisto edustaa skandinaavista minimalismia ja se sopii täydellisesti yhteen Tundra- ja Jäkälä-mallistojen kanssa, jotka ovat myös saaneet innoituksen pohjoisesta luonnosta. Mallisto sisältää kodintekstiilejä ja keramiikkatuotteita. 

 

Pohjoisen karusta kasvillisuudesta inspiraation saanut Tundra-sarja täydentyy elokuussa monipuolisella Spa-kokoelmalla.


TUNDRA SPA – KIIRETTÖMIIN HETKIIN    
Design: Minna Niskakangas   

Pohjoisen karusta kasvillisuudesta inspiraation saanut Tundra-sarja täydentyy elokuussa monipuolisella Spa-kokoelmalla. Mallistossa on Tundra-kuosista tehtyjä sekä yksivärisiä tuotteita saunaan ja kylpyhuoneeseen. Materiaaleissa löytyy rouheita ja pehmeitä pintoja kuten vohvelikangasta. Värimaailma on graafinen ja rauhallinen: tummanharmaata, valkoista ja beigeä. Pohjoisen luksusta ovat myös uudet luonnonmukaiset saippuat ja raikkaat huonetuoksut.  
 

Pentik kertoi asiasta tiedotteessaan 5.7.2022.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen