Ikea Starkvind puhdistaa sisäilmaa

Pöytämallinen Starkvind on älykäs ilmanpuhdistin, joka säästää tilaa ja näyttää kauniilta kotona.

 

Kevään saapuminen on ihanaa, sillä lämpötila nousee, valon määrä lisääntyy ja luonto alkaa vihdoin vihertää. Vuodenaikojen vaihtuessa muun muassa katu- ja siitepölyä saattaa leijailla entistä helpommin myös sisätiloihin. Red Dot Award 2022 –muotoilupalkinnolla palkittu Ikea Starkvind -ilmanpuhdistin sopii jokaiseen kotiin ja auttaa parantamaan sisäilman laatua.

Pöytämallinen Starkvind on älykäs ilmanpuhdistin, joka säästää tilaa ja näyttää kauniilta kotona. Se on suunniteltu sisäkäyttöön ja optimoitavaksi huoneen kokoon 20 m2 asti. Sitä voidaan käyttää yksinään, mutta kun sen liitetään Trådfri-tukiasemaan, ilmanpuhdistinta voidaan ohjata ja ajastaa Ikea Home smart -sovelluksen avulla.

”Älykkäässä kodissa ei ole kyse laitteista. Kyse on kotiarjen parantamisesta yhdistämällä vahva sisustusosaamisemme digitaalisiin ratkaisuihin ja teknologiaan. Olemme erittäin iloisia, että tuotteemme ansaitsi Red Dot -muotoilupalkinnon. S
tarkvind on enemmän kuin ilmanpuhdistin, se on kaunis lisä kotiin“, kertoo tuotevastaava Henrik Telander, Ikea of Sweden.

S
tarkvind-ilmanpuhdistimessa on viisi eri puhaltimen nopeutta sekä automaattitila, jossa se säätää puhaltimen nopeutta suhteessa ilman PM2.5-hiukkasten* määrään sisäänrakennetulla ilmanlaatutunnistimella. Tunnistimen avulla sisäilman laatu on myös luettavissa sovelluksessa.

Ilmanpuhdistimessa on kolmisuodatinjärjestelmä. Esisuodatin vangitsee suuria hiukkasia, kuten hiuksia ja pölyä. Hiukkassuodatin on optimoitu suodattamaan noin 99,5 % pienemmistä ilmassa olevista hiukkasista, kuten PM2.5-hiukkasia, pölyä ja siitepölyä. Kaasunsuodatin taas suodattaa erilaisia kaasumaisia epäpuhtauksia, kuten formaldehydiä ja muita haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, ja vähentää epämiellyttäviä hajuja esimerkiksi ruuanlaiton jäljiltä.

I
kea Starkvind -ilmanpuhdistinta on saatavilla kahdessa eri mallissa, sekä lattialla seisovana että jalallisena pöytämallina IKEA-tavarataloista ja -verkkokaupasta.

* (PM2.5-hiukkaset ovat pieniä, 0,1–2,5 mikrometrin kokoisia hiukkasia).

Teksti ja kuva: Ikea 3.5.2022


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen