JYSK: Uusia värejä ja muotoja kevääseen

Balance


 

JYSKin manager Rikke Blæsild tiimeineen on koostanut kevään ja kesän 2022 kolme trendiä, jotka tuovat uutta inspiraatiota skandinaaviseen sisustamiseen sisällä ja ulkona.

“JYSKin kolmen uutuustrendin tuotteiden on toimittava sekä yhdessä että yksinään. Haluamme, että asiakkaidemme on helppo  yhdistää tuotteita omaan tyyliinsä sopivalla tavalla – niin kotona kuin puutarhassakin, ” kertoo Rikke Blæsild.

JYSKin kevään ja kesän 2022 kolme trendiä ovat nimeltään BALANCE, UTOPIA ja GROUNDED.

BALANCE

Pandemian aikana kuluttajat ovat etsineet uusia tapoja palata yksinkertaiseen elämään. Olemme saaneet muistutuksen perusasioiden tärkeydestä, ja se on myös BALANCE:n koko ydin.

Käytännölliset ja kauniit, pitkäikäiset tuotteet ovat suuressa kysynnässä, sillä ajan mittaan voi löytää uusia käyttötarkoituksia pitkäikäisille tuotteille.

Väriyhdistelmiä on loputtomasti värimaailman pohjautuessa perusvärien ja maustevärien kiehtoviin yhdistelmiin. Inspiraatio on peräisin skandinaavisten rantojen ja hiekkadyynien vaaleista ja luonnollisista sävyistä.

UTOPIA

Modernissa maailmassa tarvitsemme uusia ratkaisuja, uusia pintoja ja uusia muotoilukieliä. UTOPIAlla etsimme tätä luovuuden tilaa leikkisällä tavalla.

Kaaoksen ja epävarmuuden keskellä etsimme turvasatamaa tai täydellisyyden aluetta, jossa voimme ottaa ansaitun helpotuksen huokauksen.

Värisävyt ovat selkeästi skandinaavisia. Positiiviset punaiset ja hienot pastellisävyt yhdistettynä pohjoismaisen kesän khakin ja viileän vaaleansinisen sävyihin.

GROUNDED

Ennalta arvaamattomina aikoina haluamme löytää rauhan tunteen, jota GROUNDED tarjoaa. Ihmiset hakevat aikaa ja tilaa pohdiskelulle, jonka avulla löydämme uusia yhdistelmiä.

Perinteisemmällä tavalla kodikkaalle viihtyisyydelle on tilaa, mutta se ei ole niinkään halu palata vanhoihin hyviin aikoihin, vaan uusien löytöjen tekemiseen tutussa ympäristössä.

Väriyhdistelmät puhuttelevat aisteja ja saavat meidät uteliaiksi. Värisävyjen inspiraation haettu luonnonvaraisilta, koskemattomilta kukkapelloilta, kasviksista ja hedelmistä kuten esimerkiksi persikka, sipuli, viikuna ja munakoiso.

JYSK kertoi asiasta tiedotteessaan 15.2.2022.

Utopia

Grounded


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen