Stadler esitteli ilmankostuttimen takkatuliefektillä

Stadler Formin kauden uutuus, Ben, on ilmankostutin ja aromadiffuusori, jossa on takkatuliefekti.

 

 

Kuivat, kirvelevät silmät, kuiva iho, tukkoinen nenä? Syy näihin yleisiin vaivoihin on usein kuiva sisäilma. Suomessa, keskuslämmityksen paahtaessa ja etenkin talviaikoina, sisäilmamme kosteus on usein jopa alle 20%. Suositeltava ja miellyttävä sisäilmankosteus on 40-60%. Kun ilmankosteus on sopiva, nenä, silmät ja iho eivät tunnu kuivilta, flunssan saamisen riski pienentyy, nukut paremmin, pöly ei leijaile ilmassa, huonekalut, puulattiat ja maalaukset eivät halkeile ja jopa soittimet pysyvät paremmin vireessä!

Stadler Formin kauden uutuus, Ben, on tyylikäs ilmankostutin ja aromadiffuusori, jossa on upea takkatuliefekti. Ben kosteuttaa ja tuo halutessasi huoneilmaan tuoksuja samalla kun pääset ihastelemaan sen takkatuliefektiä ja rentoutumaan. Eteeriset öljyt lisätään suoraan veteen, joten tuoksu leviää tasaisesti. Ben luo todella hienojakoisen sumun, joka jakautuu tasaisesti ilmaan ja samalla sumun avulla luodaan todella aidon näköinen liekkiefekti, joka on kuitenkin täysin turvallinen. Liekin kokoa voi säätää pienesti läpättävästä liekistä suureen loimuavaan tuleen. Irrotettava vesisäiliö helpottaa veden lisäämistä. Valaistu vedenpinnanilmaisin ja liekkitoiminto voidaan kytkeä myös pois päältä.

Ben niitti mainetta myös muotoilualan Iconic Awards -gaalassa ja voitti Innovative Interior 2022 Best of Best palkinnon.

Ominaisuudet:

- Kolme toimintoa: ilmankostutin, aromadiffuuseri ja takkatuliefekti - yötila, jossa merkkivalot voidaan himmentää - irrotettava ja helposti täytettävä vesisäiliö  - väri: musta - Suositeltava huonekoko: ~25 m2 - Mitat 388 x 206 x 134 mm

Suositusvähittäishinta: Stadler Form Ben, 129€

Jälleenmyynti:   stadlerform.fi, Verkkokauppa.com, Netrauta, Taloon.com

Sähkötuonti Oy kertoi asiasta tiedotteessaan 24.1.2022.



 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen