Artek käytettyjen huonekalujen halutuin brändi

Kotimainen käytettyjen huonekalujen markkinapaikka Mjuk listasi vuoden 2021 halutuimmat huonekalubrändit. Suomalainen Artek vei voiton.


 

Pandemian myötä suomalaisten suosiossa vuonna 2021 oli sisustuksen uusiminen ja tänä vuonna moni tukeutui huonekaluostoissaan second hand -löytöihin. Ja mikäpä sen parempaa sekä luonnon että lompakon kannalta! Mutta mitkä brändit ovat vuoden 2021 ehdottomia second hand -suosikkeja? Kotimainen käytettyjen huonekalujen markkinapaikka Mjuk listasi vuoden 2021 halutuimmat huonekalubrändit. Kolme suomalaista yritystä listan kärjessä.

 

Skandinaavinen ja suomalainen muotoilu näkyy selvästi tänäkin vuonna suomalaisten suosikkibrändeissä ja suosio ilmenee myös second hand puolella. Tämän takia ei listan ykkönen yllätä: kotimaista suosikkia Artekia haettiin tänä vuonna ylivoimaisesti eniten Mjukin second hand -huonekalujen verkkokaupassa. “Brändin suosio on aina ollut suomalaisten keskuudessa korkea. Artekin second hand -tuotteet pysyvät nettikaupassamme rajoitetun ajan ja yleensä klassikot viedään heti käsistä niiden saapuessa meille asiakkailta myyntiin.” kertoo Ella Peltovuori, Mjukin markkinointijohtaja.

Listan kakkosena on suomalainen perheyritys, joka perustettu vuonna 1996. Kyseessä on monipuolisten kirjahyllyratkaisujen suursuosikki: Boknäs. Boknäsin toiminta sai alkunsa kirjakauppiaiden ja heidän asiakkaidensa tarpeista säilyttää kasvavia kirjakokoelmia. Tänä päivänä Boknäsin tyylikkäät kirjahyllyt, nojatuolit ja sohvapöydät ovat Mjukilla suosittuja second hand -sisustusvalintoja, hurmaten kuluttajat ajattomalla muotoilullaan.

Kolmaskin brändi listalla on suomalainen yritys – kotimaisuus kunniaan! Tämä lähes satavuotias yritys tunnetaan erityisesti Pirkko Stenrosin suunnittelemista minimalistisista säilytyskalusteista. Kyseessä on tietenkin Muurame, jonka design on ajatonta ja huonekalut ovat suunniteltuja kestämään sukupolvelta toiselle, minkä takia brändin second hand -suosio ei yllätä.

Listalla on myös yritys, jonka edulliset kalusteet löytyvät melkeinpä joka suomalaisen kodista, nimittäin Ikea. Ikean vintagehuonekalut ovat todella haluttuja ja uudemmatkin tuotteet ovat suosittuja. Markkinapaikka Mjuk vinkkaa kuluttajalle: Osta Ikean huonekalut käytettyinä ja vältyt rakennusrumbalta – kätevää ja ympäristöystävällistä kuluttamista!

Kotimaisen muotoilun lisäksi Mjukin huippuhaluttujen brändien listalle mahtuu myös tanskalainen nimi. Trendikäs HAY Design viehättää pirteillä väreillään ja leikkisyydellään. Tanskalaisbrändi luo sekä moderneja että tyylikkäitä huonekaluja, jotka voi käytettyinä hankkia Mjukin kautta huomattavasti huokeampaan hintaan.

 

Hakumäärien perusteella halutuimmat second hand -brändit Mjukin verkkokaupassa vuonna 2021 olivat:

1.    Artek

2.    Boknäs

3.    Muurame

4.    IKEA

5.    Hay

Hakumäärien perusteella halutuimmat second hand -tuotekategoriat Mjukin verkkokaupassa vuonna 2021 olivat:

1.    Sohvat

2.    Ruokapöydät

3.    Tuolit & Nojatuolit

4.    Senkit

5.    Lipastot

Mjuk kertoi asiasta tiedotteessaan 3.12.2021.

 

Artek on vuoden 2021 haetuin second hand -brändi Mjukin käytettyjen huonekalujen verkkokaupassa.

 


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen