Keittiösuunnittelijan 5 vinkkiä -Gigantti

Gigantti pidensi Epoq-keittiöidensä takuuajan 35 vuoteen.

 

Gigantti pidensi Epoq-keittiöidensä takuuajan 35 vuoteen, joka on markkinoiden pisimpiä. Epoq-tuotteista löytyy Trend-sarjan 26 sävyä aina kevään uutuuksia myöten, joiden avulla jokainen voi rakentaa oman unelmiensa keittiön. Kevään yllättäjäsävy on ollut greige. Katso myös Gigantin keittiösuunnittelijoiden viisi vinkkiä keittiön sisustamiseen!

Gigantti toi maaliskuun alussa markkinoille paitsi 35-vuotisen takuunsa, myös vuosittain uudistuvan Epoq Trend -keittiösarjan kevään 2021 värit. Sarjassa keittiön minimalistinen ja moderni ilme yhdistyy mattapintaisuuteen ja poikkeuksellisen rikkaaseen, mutta harkittuun värivalikoimaan.

”Tämän vuoden kahdeksaa uutta Epoq-sävyvaihtoehtoa yhdistää lämmin pohjaväri. Skandinaavisesti sisustettuja keittiöitä ovat jo jonkin aikaa hallinneet puhtaan valkoiset pinnat, mutta tämä trendi on selvästi väistymässä. Suomalaisissa kodeissa näkyy yhä enemmän maanläheisiä ja lämpimiä sävyjä sekä yhä rohkeampia värivalintoja”, Gigantin keittiötuotteiden myyntipäällikkö Antti Pakarinen kertoo.

Trend-malliston laaja värimaailma sisältää yhteensä 26 eri sävyä aina hillityistä beigeistä voimakkaampiin punaisen ja vihreän sävyihin. Asiakkaille tarjolla on sekä jatkuvasti tarjolla olevia värejä että tilaussävyjä, joita yhdistelemällä jokaisella on mahdollisuus rakentaa oman näköinen keittiönsä. Trend-malliston lisäksi Epoq-keittiöistä on tarjolla kahdeksan muuta sarjaa, joiden ilmeet vaihtelevat modernista perinteiseen.

Trendit, hinta- ja laatutietoisuus ja vastuullisuus näkyvät keittiömyynnissä

Gigantin keittiöasiantuntijat ovat huomanneet, että suomalaisia kiinnostavat yhä enemmän esimerkiksi tummasävyiset keittiöt. Kevään yllättäjä on ollut tilausväri lämmin harmaan ja beigen yhdistelmä greige, joka on jo alustavan suosionsa perusteella päätetty avata syksyllä Epoq-valikoiman jatkuvasti tarjolla olevaksi väriksi.

”Keittiössä voi myös revitellä väreillä, mutta on hyvä huomioida, että eri värit ja elementit sopivat yhteen. Tärkeintä on, että itse viihtyy keittiössään vielä useamman vuoden jälkeen”, Pakarinen kuvailee. ”Uusista trendiväreistä haaveilevia haluaisimme vielä muistuttaa, että vallitsevan maailmantilanteen takia toimitusajat ovat hieman tavallista pidemmät. Teemme kuitenkin jatkuvasti töitä sen eteen, että toimitusajat olisivat syksyllä lyhyemmät.”

Epoq-keittiöt on perustettu Ruotsissa vuonna 2004. Nykyään keittiövalmistaja on Gigantin omistama, ja Epoq-keittiöitä myydään yli 300 myymälässä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

”Filosofiamme on tarjota kestäviä ja tyylikkäitä keittiöitä edulliseen hintaan. Pitkäikäisyys on myös vastuullinen valinta. Haluamme auttaa asiakkaitamme toteuttamaan keittiöunelmiaan heidän asumistilanteestaan, budjetistaan ja elämäntavastaan riippumatta. Olemme itse innostuneita Epoq-tuotteistamme, ja samaa ihastusta on helppo huomata asiakaskunnassamme”, Pakarinen summaa.

Gigantin asiakkaiden tukena keittiöhankinnoissa työskentelevät suunnittelijat, jotka auttavat rakentamaan keittiöstä optimaalisen yhdistelmän käytännöllisyyttä, viihtyvyyttä, tyylikkyyttä – ja tietenkin sitä asiakkaan omaa juttua.

Gigantin keittiösuunnittelijoiden TOP 5 -vinkkiä keittiön sisustukseen

1. Tummat ja selkeät värit korostavat keittiötä sisustuselementtinä. Neutraalit värit, jotka sopivat keittiön seiniin, jättävät tilaa keittiön muulle sisustukselle.

2. Muuta keittiötä vaaleammat yläkaapit tuovat keittiöön tilan tuntua säilytystilasta tinkimättä.

3. Erilaisten värien ja pintamateriaalien käytöllä keittiön takaseinässä ja keittiösaarekkeessa tilan yleisilmettä saa kevennettyä, vaikka keittiö olisikin suuri. Ne jakavat tilaa osiin ja tasapainottavat eri kaluste-elementtien keskinäisiä suhteita.

4. Kiinnitä huomiota ratkaisujen toimivuuteen: pistorasioiden paikat kannattaa miettiä huolella, samoin materiaalivalintojen toimivuus esimerkiksi puhdistamisen suhteen. Keittiö on tarkoitettu käytettäväksi, joten se kannattaa rakentaa käytännölliseksi (tyylistä tinkimättä).

5. Trendeistä saa ja kannattaa inspiroitua, mutta niitä ei tarvitse noudattaa orjallisesti. Tärkeintä on, että uusi keittiösi miellyttää sinua.

Gigantin Epoq-keittiöihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa gigantti.fi/epoq.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen