Kvik esitteli Mano- ja Tinta-keittiöt uusissa väreissä

Mano on Kvikin suosituin keittiömalli.


 

Tanskalainen Kvik on yli 37 vuoden ajan luonut designkeittiöitä, joissa muotoilu ja toiminnallisuus muodostavat tasapainoisen yhdistelmän. Nyt yrityksen tavoitteena on tulla johtavaksi keittiöbrändiksi myös vastuullisuuden osalta.

Maaliskuu 2021 on tärkeä virstanpylväs Kvikin vastuullisuusmatkalla, sillä yrityksen kaksi ikonisinta keittiötä Mano ja Tinto saavat uuden hienostuneen tummanharmaan värin sekä uudet sertifioidusta puusta valmistetut ovet ja kierrätetystä PET-muovista valmistetut etusarjat.

Mano – tanskalaista muotoilua ja käsityötä parhaimmillaan

Mano on Kvikin suosituin keittiömalli. Se on klassinen tanskalainen designkeittiö, jonka ihmisten arkinen keittiöelämä on muovannut vuosien saatossa täydelliseksi. Manossa on kaikki tanskalaisen muotoilun osa-alueet: yksinkertaisuus, hyvin harkitut ratkaisut ja kauniit linjat, jotka jatkuvat koko keittiön läpi.

Maaliskuussa 2021 Manon värivalikoimaan lisätään valkoisen ja mustan lisäksi ylellinen tummanharmaa. Kaikki keittiön ovet on valmistettu sertifioidusta puusta. Tummanharmaat ja valkoiset etusarjat on valmistettu kierrätetystä PET-muovista ja mustat etusarjat tammiviilusta.

Riippumatta siitä onko kotisi moderni kattohuoneisto vai klassinen omakotitalo, Mano on kestävä ja vastuullinen valinta, josta myös tulevat sukupolvet iloitsevat.

Tinta – minimalistista tyyliä ja arkkitehtonista muotoilua

Tinta on kierrätysmateriaaleista valmistettua tyylikäs keittiö, jonka arkkitehtoninen muotoilu edustaa harmoniaa ja rauhallista tyyliä.

Klassisten tanskalaisten minimalististen muotoiluperinteiden mukaan suunnitellun Tintan ovet on valmistettu sertifioidusta puusta ja etusarjat kierrätetystä PET-muovista. Tinta on kuin designhuonekalu rauhallisine pintoineen ja ohuine linjoineen.

Tinta-keittiöissä on ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa laatikoiden välisen listan väriä. Valittavana on 10 eri väriä, joilla voit joko korostaa keittiön linjoja tai säilyttää rauhallisen, yhtenäisen ilmeen. Listojen väriä muuttamalla voit saada keittiöllesi täysin uuden ilmeen ja pidentää Tinta-keittiön käyttöikää vuosiksi eteenpäin.

Mano on nyt saatavana tummanharmaana valkoisen ja mustan lisäksi. Siinä on sertifioidusta puusta valmistetut ovet ja kierrätetystä PET-muovista valmistetut etusarjat.

Saatavilla myymälöissä maaliskuusta 2021 alkaen. Hinta Mano Dark Grey 9 956 €*

Tinta on nyt saatavilla tummanharmaana valkoisen lisäksi. Siinä on sertifioidusta puusta valmistetut ovet ja kierrätetystä PET-muovista valmistetut etusarjat.

Saatavilla myymälöissä maaliskuusta 2021 alkaen. Hinta Tinta White 4 844 €* ja Tinta Dark Grey 4 567 €*

*Ohjeellinen vähittäishinta sisältää kaapit, sokkelit ja työtasot. Allas, hana, kodinkoneet ja valaisimet sekä kasaus, toimitus ja asennus eivät sisälly hintaan.

Kvik kertoi asiasta tiedotteessaan 1.3.2021. Tiedotteen välitti viestintätoimisto Akvamariini.

 

Tinta on kierrätysmateriaaleista valmistettua tyylikäs keittiö, jonka arkkitehtoninen muotoilu edustaa harmoniaa ja rauhallista tyyliä.


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen