Mökille sopivat lattiavalinnat

Starfloor Click Ultimate on kulutusta kestävä lattia, joka on helppo asentaa itse. Kuvan kuosi on Bleached Oak Natural. Hinta: noin 47 euroa/m².



 

Olipa kyse askeettisesta mummonmökistä, kakkoskodista tai saaristohuvilasta, on lattian valinnalla suuri merkitys. Yhteys luontoon on usein intensiivinen ja lattiapinnat ovat kaupunkiasuntoa kovemmalla rasituksella. Materiaalin pitää olla kestävä, käytännöllinen ja mieluiten sellainen, että sen voi asentaa helposti itse. Lattiamateriaalivalmistaja Tarkett kertoo, että sen vinyyli- ja laminaattilattiat ovat näihin kohteisiin käytännöllinen valinta. Valikoimassa on lattia kaikille sisustus-tyyleille leveistä lankuista, betonikuosiin ja luonnonmukaisiin puukuvioihin.

 

Moderni kakkoskoti

 

Vapaa-ajankodista tulee usein kakkoskoti, missä käydään viikoittain, tai vietetään pitempiä aikoja etätyön merkeissä. Kaupunkikotiin verrattuna kakkoskodissa eletään vahvasti luonnossa ja ikkunoista on näkymä pelloille, metsiin ja merelle tai järvelle. Vuoden ympäri käytössä olevan kakkoskodin sisustamme mieluiten harmonisesti pohjoismaiseen tyyliin. Tähän sisustukseen sopivia lattioita ovat esimerkiksi Tarkettin laminaatti- tai vinyylilattiat, joita on saatavana luonnollisissa kuoseissa.

 


Vinyylilattia on helppo asentaa. Kuvan lattia betonikuosilla on Starfloor Click Ultimate Timeless Concrete Light Grey. Hinta: noin 47 euroa/m².



 

Laminaattilattia on tyylikäs, kestävä ja helppo pitää siistinä. Kuvan lattia on SoundLogic Rustic Oak Nature. Hinta: noin 27 euroa/m².


 

Mummonmökki

 

Mummonmökki on mukava pieni talo, joka ehkä on ollut suvussa pitkään. Siellä voi aistia historian siipien havinaa uusien ja van-hojen huonekalujen ja esineiden harmonisessa sekoituksessa. Mökkielämä tässä talossa alkaa useimmiten vasta keväällä säiden lämmettyä ja päättyy ennen talvea. Täällä ihmiset kokoontuvat pieneen tilaan, ja lattian tulisi kestää kovaa käyttöä, leikkiviä lapsia ja lemmikien tassuttelua. Tänne sopii hyvin Starfloor Click Ultimate -vinyylilattiamallisto, jonka lattiat ovat helppoja asentaa itse.

 


Historian siipien havinaa uusien ja vanhojen huonekalujen sekä esi-neiden harmonisessa sekoituksessa. Lattiana Starfloor Click Ultimate Weathered Oak Natural. Hinta: noin 47 euroa/m².


Starfloor Click Ultimate -vinyylilattiat kestävät kesän kovaa käyttöä. Vinyylilat-tia on lisäksi helppo asentaa. Kuvan kuosi on Stylish Oak Grey. Hinta: noin 47 euroa/m².


 

Starfloor Click Ultimate Weathered Oak Natural -vinyylilattian luonnollinen kuvio korostaa mummonmökin tunnelmaa. Hinta: noin 47 euroa/m².


 

Piilopaikka saaristossa

 

Elämä saaristossa on seesteistä ja rauhallista, ja moni haluaa viettää siellä aikaa lähes ympäri vuoden. Moderni arkkitehtuuri isoine ikkunoineen ja harjaan auki oleva katto saattavat kuitenkin luoda tilaan ylimääräistä kaikua. Askelääntä vaimentava kork-kipohjainen SoundLogic-lattia tuo tilaan mukavuutta. Koska SoundLogic ei tarvitse erillistä alusmateriaalia on asennus helppo ja kustannustehokas valinta myös syrjäisemmässä paikassa.

 

 

Tarkettin SoundLogic-malliston laminaattilattian korkista valmistettu akustinen pohja vähentää askelääniä. Kuvan kuosi on Maremma Oak. Hinta: noin 27,90 euroa/ m².


Laminaattilattia SoundLogic Rustic Oak Naturen leveät lankut tuovat tilaan hillittyä esteettisyyttä. Hinta: noin 27,90 euroa/ m².


Tarkett SoundLogic Vintage Oak Brown on luonnollinen laminaattilattia, joka kestää kovaakin kulutusta. Hinta: noin 27,90 euroa/m².


 

Tarkett ja PerPr kertoivat asiasta tiedotteessa toukokuussa 2021.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen