Gardena esitteli puutarhan monitoimikoristeen

Gardena ClickUp! toimii esimerkiksi hyönteishotellina.


 

Uusi GARDENA ClickUp! on monipuolinen puutarhajärjestelmä, joka tarjoaa koriste-elementtejä ympärivuotiseen käyttöön. Sarjaan kuuluvien osien avulla voi puutarhaan luoda yksilöllisen ilmeen, jota on helppo vaihdella vuodenajan ja tilanteen mukaan.

 

Ihmiset viettävät ulkotiloissaan enemmän aikaa kuin koskaan ennen, olipa kyseessä pieni parveke, kattoterassi tai suuri puutarha. Kevään saapuessa puutarhasta tulee kodin toinen olohuone, jonka ulkonäköön halutaan panostaa. Uusi GARDENA ClickUp! -lifestyle-järjestelmä on monipuolinen, ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Innovatiivinen One-Click-kiinnitys varmistaa, että järjestelmän eri elementit voidaan kiinnittää sarjaan kuuluvaan varteen helposti ja tukevasti. Sarjaan kuuluu erilaisia pihakoristeita ja käytännöllisiä tuotteita, joita voi vaihdella helposti keskenään.

 

Sarjan elementteihin yhdistettävä vankka ClickUp!-varsi on 100% FSC®-ser-tifioitua lehtikuusta. Tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu kärki varmistaa vakaan ja huojumattoman kiinnityksen maaperään. Asennuksessa voidaan hyödyntää metallitikkua, joka helpottaa terän painamista maahan.

 

Moderni ClickUp!-lintulauta on suunniteltu niin lintujen ruokintaan kuin puu-tarhan katseenvangitsijaksi. Läpinäkyvästä akryylilasista (PMMA) tehty katettu ruokinta-automaatti on helppo puhdistaa. Se kestää UV-säteilyä, kuumuutta ja pakkasta, joten linnut voivat ruokailla puutarhassa ympäri vuoden.

 

ClickUp!-soihtu luo puutarhaan tunnelmaa lämpimällä hehkullaan. Öljysoih-tuun mahtuu 350 ml tavallista lamppuöljyä, jolla se palaa vähintään kuusi tun-tia. Tyylikäs muotoilu suojaa liekkiä tuulelta ja sateelta. Soihtu vastaa kaikilta osin koristekäyttöön tarkoitetuille öljylampuille asetettuja turvallisuusvaatimuksia, ja sen liekki voidaan tukahduttaa turvallisesti mukana tulevalla lusikalla. Yrtit, kukat ja kasvit voidaan nostaa uudelle tasolle helposti ClickUp!-kulhonavulla. Akryylilasista valmistetun (PMMA) kulhon halkaisija on 25 cm, joten se sopii erinomaisesti keskikokoisille kasveille ja istutuksille. Korkeus suojaa kasveja myös etanoilta ja muilta tuholaisilta.

 

ClickUp!-hyönteishotellista eivät hyödy pelkästään hyönteiset, sillä hotellin asukkaat auttavat myös puutarhan kasvien pölyttämisessä ja toimivat luonnon-mukaisina tuhoeläinten torjujina. Huoneet ja kammiot on suunniteltu erityisesti mehiläisille, perhosille ja leppäkertuille. Hyönteishotelli kannattaa kiinnittää paikoilleen keväällä, jotta mahdollisimman moni pörriäinen hyötyisi siitä. Sademäärän mittaamisen tarkoitettu ClickUp!-sademittari on valmistettu läpi-näkyvästä ja kestävästä PMMA-muovista. Sademittari kestää myös pakkasta ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Sademittarin avulla pystyy helposti arvioimaan, kuinka paljon vettä puutarha vielä tarvitsee. Sademittarissa on selkeä, helposti luettava asteikko 0-100 l/m².

 

Gardena ClickUp! toimii myös soihtuna.


Gardena ClickUp! toimii myös lintulautana.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen