Schneiderilta löytyy retrohenkiset sähkökalusteet

Schneiderin Renova-sähkökalusteet sopivat hyvin klassiseen huonetilaan.



 

Schneider Electricin sähköasennuskalusteiden valikoimasta löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja. Kalusteissa on valinnanvaraa niin modernin muotokielen ystäville kuin vanhan ajan tyylistä kiinnostuneille. Sisustusbloggaaja Tiina Hovatta on puolisonsa kanssa remontoinut vanhasta mummonmökistä vierastaloa, johon Renova-sarjan tuotteet tuovat viimeisen silauksen.

– Ostimme viereisen tontin ja sen purkukuntoiset rakennukset, koska halusimme laajentaa omaa tonttiamme. Tontilla sijainnut mummonmökki kuitenkin kiehtoi, koska olimme toivoneet vieraille omaa vierastaloa. Mieheni on rakennusalan ammattilainen, ja hänen tehtyään tarkistuksen rakennukseen totesimme, että sen voi kunnostaa. Siitä alkoi iso remontti, jossa uusittiin koko sisätila, Hovatta kertoo.

Mustat Renova-kalusteet sopivat mummonmökkiin

Pihatalon remontti on tehty vanhaa kunnioittaen.

– Rakennuksen sisustus vaalii vanhaa. Olemme pyrkineet muutenkin kierrättämään kaiken materiaalin mahdollisimman hyvin, jotta uutta ei tarvitsisi hankkia. Olemme siirtäneet esimerkiksi kattopaneeleita ja lattiaa huoneesta toiseen. Remontin olemme tehneet kokonaan itse.

Vierastaloon valitut Schneider Electricin Renova-sähkökalusteet lumosivat Hovatan heti.

– Renovat olivat aivan ehdottomat pihataloon. Ne sopivat sinne äärettömän hyvin, koska ne henkivät vanhaa, vaikka ovatkin täysin moderneja. Sisustus pysyy harmonisena, kun myös sähkökalusteet sopivat pihatalon mummonmökkimäiseen tyyliin.

Remontointi vei mukanaan, sillä pihatalon jälkeen pariskunta on uudistanut myös vanhan pihasaunan.

– Myös pihasaunan kammarissa meillä on mustat Renovat. Olemme pohtineet valkoisia Renova-katkaisimia myös kotiin sitten, kun sinne tehdään remontti.

Sisustuksessa ratkaisee kokonaisuus

Sähköasennuskalusteissa on alettu viime vuosina panostaa designiin, koska sähkökalusteiden ulkomuodolla on väliä sisustuksen kokonaisuuden kannalta.

– Renova-sarjan tyyliä on haettu vuosikymmenten takaa. Sähkökalusteet näyttävät vanhoilta, mutta ovat sisältä moderneja. Renovat ovatkin monen vanhempaa taloa kunnostavien mieleen, kertoo Schneider Electricin Offer manager Eetu Mäkelä.

Renova-sarja: https://www.se.com/fi/fi/produ...

Ideakuvasto: https://download.schneider-electric.com/files?p_Doc_Ref=ideakuvasto

Schneider kertoi asiasta tiedotteessaan 17.2.2021.

 


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen