Bosch, Miele ja Electrolux luotetuimmat kodinkonemerkit

Bosch on säilyttänyt asemansa luotetuimpana tuotemerkkinä isojen kodinkoneiden sarjassa Suomessa vuonna 2020. Kuvassa Bosch-pyykinpesukone. Kuva: Bosch


 

Bosch on säilyttänyt asemansa luotetuimpana tuotemerkkinä isojen kodinkoneiden sarjassa Suomessa vuonna 2020. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Mieleen, joka oli vuosi sitten tutkimuksessa kolmantena. Kolmantena on nyt Electrolux, joka oli vuosi sitten viidentenä.

 

Rosenlew säilytti asemansa neljänneksi luotetuimpana kodinkonemerkkinä. Viidennellä sijalla on Siemens, joka oli vuosi sitten kakkosena.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella vuoden 2019 lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2124 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat kodinkonemerkit Suomessa 2020 (suluissa vuosi 2019)

1.Bosch (1)

2.Miele (3)

3.Electrolux (5)

4.Rosenlew (4)

5.Siemens (2)

6.AEG (8)

7.Samsung (10)

8.Upo (6)

9.LG (7)

10.Whirlpool (9)

11. Philips (11)

 

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helen luotetuin sähköyhtiö 2023

Asuntolainat PK-seudulla: S-Pankki nyt edullisin

Aso-asuminen edullisempaa kuin vuokraaminen